Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

V seznamu dezinformátorů chybí Ladislav Větvička, který nedávno šířil prokazatelnou lež o vysoké škodlivé radiaci, vyvrácenou Danou Drábovou a také úřadem polské vlády.

11 10
možnosti
Foto

J37o76s73e18f 68B39á35r55t69a

26. 5. 2023 10:05

A ty vyhlášky v Chmelnickém o radiaci také nevisí, že?

8 7
možnosti
Foto

Ševčík neprovedl nic, co by v normální společnosti mělo spustit takovouto hysterii. Hamplová měla v mnoha věcech ohledně kovidu pravdu (stejně jako mnozí další s podobným pohledem), ale to už se taktéž do oficiálních hlásných trub jaksi nehodí. Ostatně reflexe a zúčtování ještě nepřišlo, téma bylo promptně (přes noc) nahrazeno jiným.

Z té cenzury (a že o ní zrovna server Aktuálně něco ví) a obecně z toho, co se tu děje a jaké praktiky se sem nepozorovaně vracejí, by měl být soudný člověk opravdu znepokojen.

Poznámka pod čarou: To, co v současnosti předvádí Novotný jr., by v normální společnosti bylo trestné, ale opět, my v ničem takovém nežijeme, že jo.

To si to opravdu ti lidé uvědomí, až když budou z toho srázu padat?

16 13
možnosti
JZ

Nedovolená jízda autem s majáčkem na dálnici v protisměru, což udělal Ševčík, čímž ohrožoval ostatní řidiče, je odpornost, kterou žádná normální společnost nemůže tolerovat.

14 6
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,70
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik