Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak nejprve se ptejme proč USA rozeslaly do 27 laboratoří po celém světě tento virus???Pak hledejme nezodpovědné pracovníky těchto laboratoří a potrestejme je.Vše mne přijde jako záměr odstranit staré,nemocné lidi,kteří jsou asi přítěží celé společnosti.Tak se někde vypustí tento vir a pak se někdy dozvíme,že to bylo potřeba!!!Tak se ptám a kdo že natom má eminentní zájem?No přeci vládnocí finančníci této planety.

0 2
možnosti

Prestante sirit nepotvrzene hoaxy, koledujete si o problemy....

1 0
možnosti

A kdo je vinikem tohoto, kdyz uz ta pravdepodobnost byla pomerne vysoka?

https://www.youtube.com/watch?v=RjGKPl-3M4Q&feature=youtu.be

0 0
možnosti

Když kritizuji vládu, tak ne za opatření, ale za jejích nesystémovost (někdy přijímaná opatření bez rozmyslu) a nedůslednost při jejich vymáhání. Jeden den přikážu řidičům kamionů 14 denní karantému aby ji hned následující den zrušili, podobně jeden den zavřu galanterie, aby je druhý den otevřeli, jeden den je otevírací doba pro seniory od 10-12 aby hned následující den byla 7-9. To jsou zbytečné přešlapy, které berou vládě na důvěryhodnosti. Taky kritizuji vládu za nedůslednost při vymáhání nařízení. Např. při nařízení nosit roušky měli být v ulicích a před velkými obchody policisté (klidně s vojáky jako při hrozbě teroristických útoků) a důsledně vymáhat přijatá opatření. Nebo u obcí v karanténě když zjistili, že ji lidi obchází, tak namísto důsledného vymáhání (zátarasy, zastavovácí pásy policisté/vojáci vyzbrojení i dlouhými zbraněmi) a zabránění porušování nařízení (i za cenu střelby na auto, které chce prorazit karanténu) hrozí zákazem vycházení těm, co pravidla striktně dodržují.

1 0
možnosti

Žijeme v divném světě. Od revoluce se značná část veřejnosti domáhá co nejmenších pravomocí vlády a její nezasahování do chodu společnosti. Některé strany na tom - po dobu kdy jsou v opozici - dokonce staví jeden z pilířů své existence. A tak se ze společnosti ve které se uvolňují stavidla po předchozích letech budování socialistického blaha stalo klubko hadů.

Hadů, kteří mají věčně nataženou ruku co nám stát dá a na druhou stranu se začne svíjet v křeči když stát čímkoliv přitvrdí. Do toho naše česká povaha lokajů Rakouska Uherska, kteří za největší blaho považují když se systéme vydrbají. Povolili 100 lidí - do kina pustíme pro jistotu jen 98, ale hrajeme. Na nás nemají.

A tomu klubku hadů má začít výkonná moc něco nařizovat. Píši o výkonné moci - vládě, protože to je podobné klubko hadů jako společnost. Také si tam každý honí především svoje triko. První se na omezení ozvali "umělci" a byli - co mluvčí demokratů - citování ve všech médiích. To nebyla omezení v rámci zdravého rozumu - to bylo (podle nich) přímé ohrožení demokracie.

President pronese klidný projev a řekne co si myslí. Hadi začnou, ne komentovat jeho slova, ale vykládat jejich význam (mistr Valíček, zdejší bloger - zkuste jestli máte dobrý žaludek).

1 2
možnosti
Foto

Úroveň mediálních kritiků pana Babiše a jeho vlády je velmi nízká - takt respekt a slušné chování jim zcela chybí. Za těchto okolností nemá smysl komentovat nic co vyplodí, Tito lidé jsou psychicky a mentálně limitovaní a nemají schopnost objektivně vnímat realitu.

2 3
možnosti

Výstižný popis. Velmi výstižný.

0 1
možnosti

Docela by mě zajímalo, na co vlastně odbornice paní Lhotská, když ví všechno o národu. Asi na fšecko. :-)

2 5
možnosti

P12a45v10e87l 50G43ö14t88z79e

20. 3. 2020 12:30

A kde to tam ctete? Ja ctu jeji pohled na vec, nic vice a nic mene. Kde si muzeme precist vas nazor na situaci, publikujete? rad si prectu a porovname.

2 0
možnosti

asi žiji v jiné zemi:

- hlavní hygienička odvolána pro neschopnost?? a to ji nedosadil Kalousek

- dehonestace laboratoře za to že si dovolila otestovat pacientku, kterou státní zdravotnictví odmítlo

- zákaz testování odpovědných občanů, přestože si to chtěli sami zaplatit

- změna krizových opatření cca 2x denně, ještě než se stihla vůbec uplatnit

- zavření obchodů v 04.00 ráno

- zavření škol tak rychle, že to nestihli říct ani ministrovi školství

- lži o dostatku zdravotnického materiálu a neschopnost ho zajistit

- neschopnost vyhlásit nošení roušek...to vláda nařídila až poté, co si je ušili lidé sami

za to podle Vás nikdo objektivně nemůže???

5 1
možnosti

P13a48v60e93l 43G79ö29t92z34e

20. 3. 2020 12:32

No vidite, ja se vcera vratil z Vidne, mame home office. Ve Vidni nikdo zadne rousky nenosi, videl jsem jedineho postarsiho pana. Ani personal v Bille nebo na pumpe ! Mozna proto nemaji problem s rouskama. protoze je proste nikdo nepouziva. A ted mi reknete, je to rakouska neschopnost?

1 0
možnosti

Paní Lhotská jako vždy přispěchala s omluvou Andreje Babiše - dnes se vám to obzvláště nepovedlo. Vy přirovnáváte situaci s velkými povodněmi k situaci šíření nákazy koronavirem - což je velká hloupost!!

Při první povodní na Moravě voda z Beskyd proběhla řekou Morava za týden, při druhé povodny voda ze Šumavy doběhla do Prahy za deset dnů. To fakt nejde moc protipovodňových zábran stavět. Ale o průšvihu v Číně a o mlžení a lhaní jejich komunistického vedení se vědělo měsíc až dva dopředu - tak proboha alespoň ten základní zdravotnický materiál mohl být sháněn na trzích dříve. Ovšem tento čas byl premiérem Babišem využit zejména k politické propagandě. Chcete příklad? Proč musí premiér osobně objíždět velkosklady potravin a proč jeho sekretariát zve na tuto akci všechny tv stanice????

3 5
možnosti

Nakopnout někdo musel Kateřinu Lhotskou, protože normální člověk takové bláboly psát nemůže. Slyšela ta osoba někdy něco o havarijních plánech, záložních nemocnicích, Správě státních hmotných rezerv atd. ? Když má živnostník v bufetu umyvadlo o 15 cm jinde, hned létají od orgánů pokuty. A Babiš-Bureš nejen porušil, ale aktivně zdevastoval snad všechno, co mohlo situaci zlepšit.

2 5
možnosti
Foto

R^R^R^ ale ona má babišvirus, musíte ji chápat. :-)

1 7
možnosti

J90i68ř31í 79B48á88r80t29ů

19. 3. 2020 21:39

Ale no tak, Bureš samozřejmě nemůže za koronavir, ale může za to jak lže kudy chodí a schvaluje to i svým podřízeným. A to jak chtěl využít epidemii ve svůj prospěch a přitlačit zákon který by vyřešil jeho osobní problémy taky nemá v dějinách ČR obdoby.

3 5
možnosti

Jako pokaždé - rozumné názory. Zástupy čackých jenerálů se dříve objevovaly vždy po bitvě. Pokrok nelze zastavit. Je nová doba a tak se dnes rojí ještě před vrcholem bitvy. Rozumu u nich moc není o to halasněji se dožadují pozornosti. Plná ústa demokracie a ruce natažené po penězích. Tušíte hledání viníků krize - já tuším, že vše přikryje boj o slíbené peníze a zjišťování kdo je kdo a co dostal. Za všechny co se budou cítit nedostatečně sanováni bude stavěn na pranýř opět jeden - předem známý politik. Ani se nebudu ptát jestli uhodnete!

2 2
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 39,63
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik