Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S tím Irskem a Severním Irskem je to zcela opačně, než píšete. Na tom, aby tam hranice nevznikla, mají zájem především lidé ze Severního Irska, kteří mimochodem brexit většinově odmítli. Vláda UK se jim snaží nějak vyhovět a současně má strach, aby se tím Severní Irsko neoddělilo od zbytku UK. A tak vymýšlejí nějaká prazvláštní řešení "aby se vlk nažral a koza zůstala celá", které EU nehodlá akceptovat.

0 0
možnosti

Nevím jak je to dnes ale za mého mládí, kdy jsme nechápali kam může v evropském západním prostoru dospět náboženská nenávist, tak stále většina obyvatelstva byla Unionistická. Kdyby tomu bylo naopak tak by asi bylo logičtější Irsko sjednotit. Jel jsem se tam při pobytu v Irsku podívat a nic moc. Fakt je, že kdysi do chudého Irska EU nacpalo moře prachů, stalo se předpolím Ameriky v Evropě, dávalo daňové výhody atd. a tak asi i toto nenávist utlumilo. Co ale s hranicí, to je oříšek.

0 0
možnosti

Tak mě nejvíc zaujal velký "problém" kolem postaviček. Nevím co řešila ČT, ale v angličtině se tady dočtete jaké spory řeší dnešní západní společnost, kterou jsme v mládí tak "žrali". Zda spinkají v jedné posteli, v jedné ložnici, či zda v některém z dílů se chovali něžně k loutce ženského vzhledu a jména. Nebo se přetřásá, že autor byl gay, takže ... Přitom jde o puppets, které mají bavit děti předškolního věku ...

1 0
možnosti
Foto

Nemáš-li o čem sám psát, proveď souhrn a komentáře toho, co už napsali jiní. Rv

Přeji více invence i náušnic.

0 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,84
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik