Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Hřebíčkem na hlavičku.

0 0
možnosti
JP

Zatím platíme za fosilní mejdan. V roce 1988 bylo vydáno společné usnesení SSSR, USA a Číny - v době studené války - ve kterém považují oteplování způsobované činností člověka za největší nebezpečí pro lidstvo. Od té doby se sleduje globální teplota a koncentrace CO2. Jistě to měli vědecky podložené. Ale vypadá to, že u nás máme přebytek mnohem lepších "odborníků", kteří tvrdí, že se nic neděje, že se neotepluje nebo že oteplování je vlastně kladný jev. Nebo že je vše hloupost a člověk stejně nic neovlivní. Nejdůležitější je, aby vše bylo levné. Proto je třeba pokračovat ve "vybydlování" planety, klidně po nás potopa. Dříve se říkalo. že oteplování může být problém pro naše vnuky, vše ale akceleruje a už je to praktický problém pro nás.

0 2
možnosti
ZZ

Vypadá to, jako by někdo vymyslel novou celosvětovou loterii, ze které má příjem jen několik málo vyvolených, ale povinnost platit losy za vypouštění CO2 mají všichni.

Je to stejný princip jako poplatky, které vybírá OSA ....... Platit musí povinně všichni ale do rozdělení zisků nám nikdo nekecejte.

Buďte rádi, že se můžete za státní peníz proletět a na klimatické útraty ubytovat a najíst v exotických končinách !

2 1
možnosti
Foto

Zdravím, Katko. V USA už se stopuji obří projekty větrných elektráren, nejsou peníze. A konkurenceschopnost? Asi se bude dotovat jako zemědělství 😁😁😁👍

2 0
možnosti
KL

Zdravím Jardo. No v USA na rozdíl od EU jsou ještě zachovány zbytky kapitalismu. Takže jsou občas schopni rozpoznat, že když někudy vlak nejede, tak nedává smysl tam stavět koleje...

Pěkný víkend

1 0
možnosti
Foto

Zdravím, Katko. V USA už se stopuji obří projekty větrných elektráren, nejsou peníze. A konkurenceschopnost? Asi se bude dotovat jako zemědělství 😁😁😁👍

0 0
možnosti
PB

..... vono to heslo, "Nikoho nenecháme padnout!", v této souvislosti nabývá neskutečnýho rozměru a děsivýho významu!,- ten Nutella je schopnej navrhnout Bruselu a OSN, že by to klima mohla zachránit sama ČR,-...... jak vidno, zdroje sou, odborníků hafo, politicky a ekonomicky nám to myslí a kondičně sme přeci ten "Liverpool",- žejo?!

6 0
možnosti

7. listopadu se v Honkongu sešlo 300 zástupců nejvlivnějších světových bank. Shodli se na tom, že světu hrozí nebezpečí obrovské globální ekonomické a finanční krize, jejíž příčinou je mj inflace neustále živená politikou Brusele a Washingtonu. Slyšela jste někdy o inflačních dluzích z financování GreenDealu z úst některého z našich ekonomických expertů? Co půjčky na Ukrajinu?

8 1
možnosti
PD

P66e74t77r 12D11r98a29p88a37l

24. 11. 2023 9:37

Otázka je sice řečnická, ovšem odpověď je zcela jasná...vy, já, my. V tomhle byznysu se budou točit biliony dolarů a ty si samozřejmě hybatele světem nenechají vzit

4 0
možnosti
Foto

Jak pravil můj kamarád motorkář. Jedou nebo spíš letí se poradit co se mnou, když 8 měsíců v roce trousím uhlíkovou stopu.

7 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,75
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik