Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IP

Větší blbost než "Z požadavku na právo na vlastní svobodné rozhodnutí se tak vlastně stává požadavek na právo chovat se bezohledně k ostatním.

Zdroj: https://lhotska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=750594 je vlastně jen obvinění pana Šafra že "Ovšem tady lidem přímo upírá právo svobodně se rozhodnout, jestli roušku nosit, nebo nikoliv.

Zdroj: https://lhotska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=750594.

Jak může pan Šafr upírat právo svobodně se rozhodnout, když nám vláda nařídila pod pokutou nosit naše vlastně ušité roušky?? Zaregistrovala autorka skutečnost, že roušky si lidé ušili sami a nosili je dřív, než se na to zmohla vláda?? Ta si netroufla ani lidi požádat, aby je nosili, protože si byla vědoma, že je nedokáže zajistit. Snad jsme svou zodpovědností dokázali, že nejsme tupé stádo, jak by nás chtěli vidět. Ano, lidé nenosí roušku tupě v přírodě, ale jakmile Vás míjí, nasadí si ji i bez hrozby pendrekem, co tak zkusit osvětu a ne jen policii.

6 6
možnosti

Sochore jdi k čertu tato vláda nemehel zachránila 1000 a závidí nam ji celý svět Echo a fora to nema s novinařinou nic společného

10 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 3
možnosti
JS

Jen tato vláda nemehel nařídila jako jediným na světě povinnost nosit roušky všude.

A to, že je mají i moderátoři a zpravodajci v televizi je fakt světový unikát. Vládní propaganda hustí neustále do našich hlav jak je důležité nosit všude roušky a pak se dozvíme, že se v jednom krámě v Napajedlích nakazilo přes 20 lidí a všichni měli roušky. Takže to není rouška, ale jen náhubek, abychom drželi hubu a neremcali, že si s námi stbák dělá co chce a kamarádi včetně hradní kliky se obohacují. Jen tak mimochodem ta přátelská pomoc Číny nás již stála přes 15 mld. Kč.

8 18
možnosti
Foto

V tom krámě byl někdo svobodomyslný?

0 3
možnosti
LH

Pánové Žaloudík, Šafr a jim podobní se "čínského" viru přece nebojí, hrůzu v nich vyvolává jen vliv Číny a Ruska a před těmi je ochrání neziskovky a elfové, nikoli roušky.

20 0
možnosti
MH

M66a40r64t50i55n 47H44o16l31y

30. 4. 2020 20:37

Nějak nechápu, jak výrok pana profesora Žaloudíka souvisí s Babišem... Zase další propagandistický slogan za účelem zvýšit návštěvnost. Nerozporuzuji potřebu nosit roušku ve společnosti, na druhé straně, když v lese na osamělé pěšině potkám turisty nebo dokonce i cyklisty s rouškou, tak mi to hlava nebere, na základě čeho se tito lidé rozhodli nosit roušky v přírodě na opuštěných místech, měli by si zlepšovat imunitu pobytem v přírodě a dýchat zdravý čerstvý vzduch a ne se před nim bránit a špatně dýchat.

9 1
možnosti
JK

J53a30n 55K91o77z60á41k

30. 4. 2020 23:35

Když na osamělé pěšině potkáte turisty, tak asi nebude tak osamělá. Kolik lidí se může pohybovat na kilometru osamělé pěšině, aby byla osamělá?

4 1
možnosti
IL

I80v98o 46L50y25č76k87a

30. 4. 2020 20:28

Jako obvykle karma.

6 0
možnosti
TT

Nojo, máte jako obvykle pravdu. Konkrétně nošení roušek má s Babišem společného málo: ne všichni lidi jsou hloupí, ale mají rozhled a dokážou se rozhodovat sami a správně. Nebyl jsem očividně zdaleka jediný, kdo čekal na doporučení roušek, ještě tu neděli, kdy s tím Babiš konečně vylezl, jsem vymyslel a zkonstruoval geniální model, no a druhý den jsem s potěšením viděl ve městě (univerzitním), že roušku má snad každý třetí, i když se jednalo zatím jen o doporučení, před kterým si kvůli hysterikům nikdo nosit roušku netroufl, by nebyl ukamenován. A na lontě v Albertu byl personál vybaven okamžitě též. Lidi na nošení roušek čekali, rozhodně s tím nezačali kvůli tomu poctivýmu a pracovitýmu podnikateli. :-P

13 0
možnosti
MC

No tak to dotáhneme do absurdna....Jsem antibabiš a nenosím roušku...babišovec nosí...nakazím kolegu antibabišovce, babišovec vyvázne...v obchodě jsme všichni babišovci na ulici ne......Pan šéfredaktor má v podstatě jendoduchý život...směr mu ukáže rouška...:-)

15 0
možnosti
Foto

A kdo nosí fialové ponožky, podporuje Petra Fialu. :-)

38 0
možnosti
MC

Naštěstí nemám tuto barvu...;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik