Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

A co v USA? Tam je přeci porota a ta hlasuje o víně či nevině.

3 2
možnosti
PV

Počkejte takže Babiš už je v teplákách na Pankráci? Já jsem ho viděl přech chvílí žvanit nějaké nesmysly o zatmění slunce v televizi. Divný :-P

3 2
možnosti
Foto

zřejmě skupinová terapie ;-D

0 0
možnosti

Podivnosti českých poměrů jsou očividně hloupé.Může někdo prokázat že Babiš protiprávně rozhodl on osobně o jediné dotaci ve prospěch Agrofertu ?Může někdo prokázat koho Babiš osobně ovlivnil protiprávně aby osoba či skupina osob rozhodla v Babišově a Agrofertu zájmu a protiprávně jim přidělila dotace?Podle mého názoru nic takového Babišovi nikdo neprokázal a ani žádné trestní oznámení na ovlivňovaní přidělovaní dotaci nebylo poddáno.To že si někdo bez průkazných důkazu dovoluje obviňovat svědčí o praktikách, bez důkazu vinen na základě přesvědčení o vině.

14 8
možnosti
RC

Kdyz se mluvi o stretu zajmu, tak je to prave PROTO, aby se nemuselo dokazovat to, co chcete. Prave proto, ze to skoro nikdy nelze dokazat. Prave proto je stret zajmu vyloucit, aby nelegalni zlodejiny nemohly nastat ani teoreticky.

Stret zajmu neznamena, ze nekdo o veci rozhodl ve svuj prospech. Stret zajmu znamena i tu MOZNOST, ze by se to stat mohlo.

3 4
možnosti
PA

P13e27t55r 79A53g75u19l76á90r

25. 6. 2020 20:45

Nesouhlasím. Záleží na tom kdo, kde a jakou činností se zabývá. Pletete totiž jablka a slimáky. Orgány činné v trestním řízení musí vinu prokázat. Veřejní činitelé věci neprokazují, ale skutečně o nich hlasují. EP tedy konal v rozsahu mu svěřené. Zabýval se pouze doloženými podklady a informacemi v nich a srovnával je s platnou evropskou legislativou. Ačkoliv se Babiš snaží tvrdit, že dle české je v právu, není to určující. České právo mělo být již dávno harmonizované s evropským tak, jak nám ukládá mezinárodní smlouva, která je i dle naší ústavy nadřazená české legislativě. Z dlouhodobého hlediska nás to bude hodně mrzet. Ale jemu je to naneštěstí jedno. Bohužel česká politika již nekolik let marně hledá dno bažiny.

14 6
možnosti
JN

Česká politika se ode dna odrazila a stále stoupá, pane Aguláre. Záleží jen z jakého úhlu věci pozorujete. Pokud nedržíte úhel, nedivte se ..

3 1
možnosti
JS

Tady spíše EP zaklekává na neposlušné, tu na nás, tu na Polsko, pak zase na Maďarsko, zajímavé, že nikdy nic z něj nevypadne třeba směrem ke státům, které si neplní povinnosti na vnější hranici EU, kteří kriminalizují politické odpůrce a ti pak hledají útočiště v zahraničí atd. Ten jednosměrný pohled bije už docela silně do očí, jsem zvědavý jak dlouho tohle může vydržet, protože tohle už drží jen ekonomické páky a nikoli ideové a tak je to tak i tak odsouzeno ke krachu. Na dluh se nedá žít do nekonečna.

19 2
možnosti
Foto

R43o49m22a86n 66W35i29t25t

25. 6. 2020 19:54

Ten článek, je svým širokým záběrem a komentováním čehokoliv,slušná slátanina. Opravdu někdo věří tomu,že pan Babiš není ve střetu zájmů?

15 7
možnosti
JS

věřit se může v boha, ale na vinu a nevinu jsou pravomocná rozhodnutí soudů, pokud se toto přestane ctít, tak jsme opět tam, kde jsme byli, tedy v ...

12 1
možnosti
IP

Jak se tedy přijímá rezoluce v EP, když se o ní nehlasuje???

A mimochodem celá citace pana Bartoše je: "Evropský parlament odhlasoval, že Andrej Babiš je ve střetu zájmů. Není to nicméně o něm, ale o špatně nastaveném systému, který je možné takto zneužívat. Je na odblokovat i Česko. Naši europoslanci proto připravili koncepční návrhy, kterými se bude zabývat Komise i Rada,“ komentoval na Twitteru předseda Pirátů Ivan Bartoš.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/premier-andrej-babis-stret-zajmu-evropsky-parlament-rezoluce.A200619_210724_zahranicni_aug

Takže buď neumíte číst do konce, nebo záměrně překrucujete fakta.

překrucovat fakta - lhát

přijmout rezoluci - odhlasovat rezoluci

3 1
možnosti
AN

A94l28e70š 85N34o59v97á36k

26. 6. 2020 7:44

EP může hlasovat o rezoluci, ale ne o tom, že někdo porušuje zákony, jak to říká Bartoš.

0 0
možnosti
MK

Na GIBS se nezaklekává, státní zástupce se neobjednává.

1 0
možnosti
ZS

Díky, Kateřino.

Karma.

12 7
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 39,26
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik