Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O víně se hlasuje. Mimo jiné na tom stojí porotní soudnictví obvyklé v mnoha zemích kdy se předloží důkazy a porota hlasuje o víně.

Přesně tak to byla v EU parlamentu. Byly předloženy důkazy a poslanci hlasovali o tom jestli byly dostatečné pro potvrzení střetu zájmů a odhlasovali, že byly.

8 13
možnosti
Foto

A i v nás soudnictví se běžně o víně hlasuje všude tam kde není samosoudce.

1 7
možnosti
MD

Manžel vrchní komisařky Dr. Heiko von der Leyen je zakladatelem a ředitelem centra HCTH (Hannover Clinical Trial Center) a řídí Hannoverskou lékařskou školu (MHH), která je jedním z největších lékařských zařízení v Evropě. Každý rok se zde léčí více než 57 tisíc hospitalizovaných pacientů a takřka půl milionu ambulantních pacientů. MHH teď čeká gigantický přestavba za 2,1 miliardy euro za podpory dotací EU.

31 4
možnosti
LH

ten může - ten je hájenej ;-D

10 2
možnosti
PK

Ano, stále ještě o vině rozhoduje soud teda dodnes jistě. Jinak souhlasím a zejména s předposledním sloupcem.

A jen dodávám sotva jsme vytáhli hlavu z moskevské řiti a už se vesele udává do EU, doma nejsme schopni to holt vyřešit a tak pod nálepkou pomoci při správném směrování evropských dotací se řeší politický boj mimo republiku. Smutný pohled na opozici.

A co se týče liberálů, vč. našich odchovanců Antify doufám, že jejich snaha o ovládnutí společnosti vyvolá patřičnou protireakci, třeba se objeví i militantnější typ konzervatismu, bohužel ODS to rozhodně nebude.. Karma za blogR^R^R^

39 6
možnosti
JZ

V blogu paní kolegyně je hodně pravdy a má téměř karmu. :-) Ale, v něčem se musím primátora Hřiba zastat. Po slibech jeho předchůdkyně paní Krnáčové se metro D konečně začalo stavět. Urychlení výstavby, to se lehko napíše do blogu, ale hůře činí. Víme. jak jsou stavební procesy v této zemi složité, a to vinou špatných zákonů, které může zaměnit pouze Parlament, ale obejít je nelze. Ty představitelé místních samospráv nezmění.

Mam kamarády mezi pražskými magistrátními úředníky a ti mají jasný názor. Hřiby se na rozdíl do Krnáčové alespoň chová slušně. Mimochodem paní Krnáčová, když byla naštvaná, tak údajně plynule přecházela do maďarštiny. ;-D

0 0
možnosti
Foto

No jo, ale co se toho metra týká, tak je, Honzo, otázkou, nakolik je započetí prací opravdu zásluha primátora Hřiba a nakolik jde o rozjetý proces, který jen prostě dospěl do určitého stádia zrovna v době, kdy už tam neseděla pí. Krnáčová, ale p. Hřib...

10 0
možnosti
Foto

O vině jistě rozhoduje soud, ale co když soud nekoná?

V premiérově případě každý svéprávný a gramotný člověk vidí střet zájmů a ohýbání právního státu na první pohled. Vidí to jistě i jeho enturáž, ale zásadami člověk hypotéku nesplatí.

14 11
možnosti
LH

SOud se nekoná, protože žalobce přišel na to že žaloba nemá šanci....;-D

6 4
možnosti
PS

Piráti jsou v euro-parlamentu členy frakce GREENS/EFA. Tato frakce razí heslo: "EU by podle GREENS/EFA měla být „více sociální, zelenější a demokratičtější." Takže až za 50 let nějaká studie vysvětlí že greendeal zničil Evropu máte propojení na konkrétní stranu ...

22 2
možnosti
MV

Už to, že EU jedna o střetu zájmů našeho premiéra je pořádnou ostudou. Ostudou, kterou někteří bagatelizuji a jiní vyjádří svým způsobem pachuť z chování a aktivit premiéra. Máte pravdu, že řízení není stále u konce a na pana Babiše je třeba nahlížet zatím jako na nevinného. To ale nemůže lidem zavírat pusy.

8 13
možnosti
Foto

Ano, je to ostudou EU, že si dovoluje vměšovat se do vnitřních záležitostí členských zemí (nejen naší)

9 0
možnosti
LK

L42u57b60o56š 38K47r81i78m88l

25. 6. 2020 10:37

Jedna technická: O vině se hlasuje! Senát soudu je v ČR tří členný a rozhoduje se hlasováním.

1 7
možnosti
Foto

Jedna technická - četl jste ten blog až do konce...?!

4 0
možnosti
Foto

Ještě jednou, aby to každý viděl a snad se mu hlavě rozsvítí Nikomu jako Agrofertu dotace nerostou. V roce 2012 přijal Agrofert na dotacích 955,3 milionu korun. Většina z nich byla provozních. To ještě nebyl Babiš ve vládě. Za celé období 2012–2017 Agrofert získal na dotacích přes 9,3 miliardy korun. .V roce 2017 Agrofert získal již více než 2 miliardy korun dotací. V roce 2018 získal Agrofert na dotacích 2,1 miliardy. Na dani z příjmu přitom firma ve stejném období zaplatila 739 milionů korun. V roce 2019 získal dotace ve výši 1, 8 miliardy.. Přitom veškeré úvěry a půjčky vzrostly Agrofertu v roce 2018 na 23 miliard . Je zadlužen u 29 bank.

9 6
možnosti
Foto

To je hezké. Takže vy tu píšete, že Babiš pobírá miliardy na dotacích už od roku 2012 a už v roce 2020 to EU dojde, a začne to vyšetřovat a tvrdit, že je ve střetu zájmů? Co dělali celé ty roky úředníci, kteří dotace mají přidělovat podle pravidel? Je to chyba Babiše, nebo těch úředníků?

2 0
možnosti
LH

Prostě Babiš je jak říká klasik sprostý podezřelý i kdyby jo soud 100x osvobodil.... No a Bartoš který si na autobus namaloval oponenty aby pak s ní a hopkal u recnickeho pultík na tiskovkach inu charakter...... Jak jinak ;-D

13 7
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 39,27
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik