Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To, že Babiš je podle evropských pravidel a "zdravého selského rozumu", kterým se tak rádo dost lidí ohání,ve střetu zájmů je celkem jasné a kdo chce vidět tak vidí kdo a přes koho ovládá dál firmu a má z ní zisk a tedy zájem, aby dál čerpala dotace....toto opravdu nikdo neschová. Je ovšem možné jít na to i jinak. Nechat lidi dobrovolně oslepnout a jak je vidět nejen na Vašem příkladě tak to překvapivě funguje a dokonce se z toho dá vytřískat "národní boj za Česko" proti EU.

14 15
možnosti

R^ Ušetřil jste mi práci. Lépe bych to nenapsal.:-)

1 0
možnosti
Foto

To je úžasné Babiš okrádá stát a EU, hrabe si do kapsy miliardy, lže a najdou se Češi, kteří obhajují za cenu dětské demagogie, vymýšlení a on se jenom směje, jak jsou Čehúni hloupí. Na Slovensku se jej zbavili a teď z nás mají srandu. Co ti, co jej obhajují z něj mají. ?? Velké nic. Životní náklady rostou, ceny, jdou nahoru, státní rezervy nejsou, nic se nestaví, žádné velké investice. A oni se radují.

12 10
možnosti
Foto

Babiš se opravdu nad reakcí ovcí, které se od něho nechají stříhat a ještě ho do posledního dechu hájí musí dobře bavit. Smutná vizitka našeho národa...

7 3
možnosti
JS

Výborný postřeh . Ale pokud jde o piráty a Prahu , asi nemáte pravdu. Dle posledních průzkumů obliba pirátů v Praze roste , takže jsou s postupy pana Hřiba spokojeni.

Ale je to jejich právo a volba.

0 0
možnosti
Foto

Nesmíte věřit všem průzkumům, já třeba zase neznám ve svém okolí nikoho, kdo by na pana Hřiba nenadával...

5 0
možnosti
Foto

Bartošova nekompetentnost je děsivá. Co by dělal, kdyby si v EU odhlasovali třeba to, že sám Bartoš někoho zavraždil? Taky by s výsledkem hlasování souhlasil?

Vám karma R^

12 7
možnosti
Foto

Kdyby Bartoš někoho zavraždil, byla by vina jasná, policie a soud by konaly. Tady je vina také jasná, jen ta policie a soudy nekonají.

2 0
možnosti
Foto

Myslím, že jsi podstatu problému vystihla naprosto přesně, karma. R^

26 5
možnosti
Foto

Poslanci v každém případě mohou vyzývat k rezignaci premiéra a člena vlády. To, že Babiš je ve střetu zájmů, že pobírá dotace z EU je jasné jak facka na sále. Dříve u nás bylo zvykem, že pro pouhé podezření odstoupil premiér, poslanec. Teď platí." Pametajtě si, nikdi neodstoupím, nikdi"

6 13
možnosti
Foto

Možná byste si měl ujasnit pravomoci poslanců parlamentu České republiky a poslanců europarlamentu...

8 0
možnosti
BM

Souhlasím s vámi a karma. Vina se musí prokázat! No a čím méně šancí nebo důkazů na prokázání je, tím více se "štěká". Bohužel ten "psí" kravál už se dostal i do Bruselu. A tak zase "štěkají" naším směrem.

24 5
možnosti
Foto

Na základě předložených důkazů lze hlasovat o vině.

5 8
možnosti
BM

Nade vší pochybnost!

0 0
možnosti
KS

Evropský parlament se plete do věcí, do kterých mu nic není? Babiš čerpá dotace z peněz, které mu dává všech 500 milionů obyvatel EU. I Vy. Je pak logické, že když někomu poskytnu dotaci, zajímá mě taky, jestli ji použil v rámci pravidel, která byla při poskytování dotace domluvena. Není to tak, že do Česka spadne každý rok balík peněz a nějak se poperte.

8 13
možnosti
AN

A11l75e91š 63N66o58v54á53k

25. 6. 2020 9:20

a text blogu jste četl?

a "rezoluci" jste četl? kromě jiného se tam píše, že dotační pravidla nejsou úplně dokonalá, že by je měla evropská komise zpřesnit.

11 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 39,27
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik