Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

EU od lisabonské smlouvy používá salámovou metodu a postupně směřuje EU tam, kde chtějí, tedy k federalizaci, sjednocení azylové a zahraniční politiky, legalizace migrace, zelený úděl atd. se pak v federálním státě bude prosazovat mnohem snáz, samozřejmě nemohou potřebovat odpůrce a tak se množí náhubkové zákony, pěkně kousek po kousku se utahuje a utahuje.

36 1
možnosti
ZZ

Proto tyto metody jel Farský studovat do USA za naše peníze !

;-(

15 0
možnosti
LH

Vážená autorko, domníváte se snad, že cíle Velkého Resetu lze docílit když nám do toho bude kecat kde kdo? Nikoli Bůh, ale covid (lhostejno zda umělý nebo přirozený), gríndíl, drahé energie i potraviny, a dnes i pandemický zákon s jeho jen "tušenými" možnostmi, jsou nápomocnými prostředky na cestě, kterou by ani naši příznivci nešli, pokud by znali náš cíl. Nesmíme připustit pochybnosti, natož neklid a k tomu nám Buď nápomocná média i SMS, Ámen.

5 1
možnosti
ZD

Bobtná a bobtná struktura EU. Je pak otázkou, jestli je to bobtnání za účelem lepší nálady národů, nebo další z řady nápadů jak vytvořit placená místa pro lehkoživky. Děti dospívají a je hezké, když řemeslo přechází z otce na syna či dceru.

22 2
možnosti
MV

M32i94l69a61n 27V90i10k

3. 2. 2022 19:08

Správně je za druhé..

1 0
možnosti
PB

..... nevěřííím!!,- už měsíc je konečně všechno jinak, lépe,- a slyším ty jasný signály co vysílají v rámci tý strategický komunikace!,- ...... navíc sme ten svrchovanej, samostatnej, suverénní stát - plnej hrnec demokracie a svobody na rozdávání,- doboha, jakápak cenzuraVEU?!?

6 4
možnosti
MV

M16i15l48a52n 60V23i74k

3. 2. 2022 19:09

;-D;-D jako ironie perfektní!

8 0
možnosti
JS

J51o65s55e31f 20S17u45k

3. 2. 2022 13:54

Takto postavený návrh podle mne legalizuje cenzuru. Je v naprostém rozporu se svobodou slova, chráněnou v ČR ústavou. Je to zcela nepřijatelné.

35 2
možnosti
ZZ

No a co - na Západě už to tak funguje dost dlouho - a dosud si nikdo nestěžoval. A ten kdo se o nějaké stížnosti pokusil - je už z elektronické komunikace dávno vymazán - takže neexistuje.

;-)

14 1
možnosti
Foto

... to my jsme EU.;-D Kdy už vám to tady všem dojde?;-)

5 21
možnosti
KV

No a? To snad znamená, že musíme se vším souhlasit?

24 0
možnosti
IM

I19v67a24n 26M39i69n96á32ř

3. 2. 2022 12:24

Není nutné chodit až do Bruselu. Cenzuru, omezování svobody slova a sebejistě uplatňovanou redakční neomylnost - praktikuje zcela běžně iDnes. Pro upřesnění: K cenzurnímu odstranění dojde vše, co se této moderní inkvizici z jakýchkoli příčin nehodí.

V mém případě bylo takto smazáno již několik příspěvků, aniž bych v jakémkoli z nich použil jediného hrubého vyjádření - natož vulgarismu, nehumáního projevu, či šířil nenávist.

iDnes Vám nejen příspěvek odstraní, ale dá najevo i aroganci moci - neomylného cenzora, který s Vaším názorem zamete - jednoslovným a zcela záměrně urážlivým anglicismem .. Trolling.

22 2
možnosti
JS

Je to soukromé medium, tak má na to právo.

2 3
možnosti
JK

Píšete na iDnes, kde redakce maže příspěvky v diskuzích. Majitelem je nedávný předseda vlády. Neva?

14 1
možnosti
Foto

Jenže ne příspěvky paní autorky. ;-D

6 0
možnosti
Foto

No reálně se nicoc nezmění, jen podle nového práva budou společnosti méně tlačeny jednotlivými státy tedy jde spíš o pravý opak cenzury.

Státem určené organizace totiž mohou jen navrhovat co mazat ne přikazovat co smazat.

To, že pak musí mít společnost sídlo v EU je pak posun v tom, že se spotřebitel vůbec svých práv domoci může, dnes totiž reálné žalovat některé společnosti vůbec nešlo.

A k tomu mazání videí z velikonoc atd.

Když pomineme, že to reálné násilí na ženách je a v mnoha případech z toho mají frustrace, bojí se vyjít na ulici v době velikonoc....tak přeci nikomu není bráně o aby si to zveřejnil na své platformě, na svých stránkách...

Problém podobných bojovníků za svobodu slova jako jste vy je v tom, že tu svobodu chtějí jen pro sebe a lidí se slizniční názory a zároveň ji chtějí omezit druhým. I to mazání na svém prostoru je projevem svobodne vůle a svobody projevu.

3 24
možnosti
Foto

Ti co chtějí svobodu v naprosté většině ji chtějí pro každého, bez omezení někoho. Omezování druhých, je platforma lidí, kteří smýšlejí podobným způsobem jako vy.

17 2
možnosti
JK

Od tázací věty "Kdo jimi asi bude?" obsahuje text už pouze autorčiny spekulace. Rv

5 18
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 39,27
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik