Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víte, technicky s Vámi souhlasím. Ale nemyslím si, že by to bylo nějaké přihrávání si malé domů, jak naznačujete. Bohužel je to spíše idealismus technicky neznalých lidí. Ale ledy se hýbou.

Bohužel ne u Vás. Zase jedete: "..evropská vrchnost..Hra na sankce...namastí kapsu..." Jako by Vám nestačilo to Vaše dlouhodobé štvaní proti EU a NATO. Politikům a komentátorům jako jste Vy Putin uvěřil, že se EU a NATO na ničem neshodne, že jsou rozhádaní, a udeřil. To Vám nestačilo, co lidé jako Vy doposud nepřímo způsobili?

[UA] [UA] [UA]

7 15
možnosti
TB

Myslíte, že Putin čte blogy paní Lhotské? ;-D;-D;-D

7 0
možnosti
JK

Tak jsem si pročítal pár Vašich loňských blogů, a došel jsem k názoru, že byste vážně měla být zalezlá někde v noře a stydět se. Ale vlastně proč, když zdejší ,,inteligence" Vám stejně nasází karmu za jakoukoliv blábol. Dostáváte se na úroveň Bartoně a spol. Gratuluji.

16 14
možnosti
Foto

Válka na Ukrajině povede ktomu, že Evropa se začne rychle zbavovat závislosti na plynu z Ruska.. Zkapalněný plyn do Evropy vyváží mimo USA Katar, Nigérie a Alžír. Státy Velká Británie, Francie, Španělsko a Itálie odebírají nejvíce zkapalněného plynu. Letos v červnu Evropská komise schválila dotaci ve výši 166,7 milionu EUR na výstavbu nového terminálu LNG poblíž Alexandroupolis v Řecku. Terminál na zkapalněný plyn staví Polsko, Litva. Před vydáním stavebního povolení je také LNG terminál Brunsbuettel v německém Severním moři. Tuto stavbu bude tvořit molo se dvěma kotvícími zařízeními pro lodě velikosti Q-Max. To jsou největší lodě pro přepravu LNG na světě. Dále zařízení pro distribuci LNG nákladními automobily, železničními cisternovými vozy a – podobně jako v Chorvatsku – i menšími loděmi. .Ministři energetiky Izraele, Řecka a Kypru podepsali vroce 202O trilaterální dohodu o výstavbě podmořského plynovodu EastMed, který zajistí dodávky zemního plynu z východního Středomoří dál do Evropy. Stavba by měla vyjít na šest miliard dolarů (přibližně 136 miliard korun), uvedla agentura Reuters Plyn by měl pocházet ze tří podmořských polí, z nichž dvě - Leviathan a Tamar - vlastní Izrael a třetí - Aphrodite - náleží Kypru.

2 0
možnosti
LH

tak to bude Green Deal jak vyšitej :-) to se bude líbit.....

1 0
možnosti
JK

"EU konečně došlo..." - a kolikrát jste vy před válkou bubnovala na poplach KVŮLI ZÁVISLOSTI NA RUSKU? Kde se ve vašich textech objevují pohromadě slova Putin a nebezpečí? Nikde.

Pro způsob vašeho chování má čeština krásné slovo: nestoudnost.

15 14
možnosti
KL

Varovala jsem mnohokrát, pane Kubíčku. Namátkou třeba:

https://lhotska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=753050

https://lhotska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=783439

https://lhotska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=783008

Způsob Vašeho chování má v češtině krásné označení: ztráta paměti...

13 0
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 38,01
  • Průměrná čtenost 4934x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik