Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Nebylo a za pětikolky taky líp nebude. Už nás čeká jen měnová reforma. Nemyslím tu stupidní, co předvedl v roce 1953 Tonda Zápotocký, bude to mnohem sofistikovanější, pevné připoutání k EURU nevýhodným kurzem.

6 8
možnosti

Inflace v eurozóně 7,8%, v ČR kolem 12%. Docela slušný rozdíl.

9 0
možnosti

Podle autorky je to výrok pravdivý. Ale je stejně pravdivý, jako že za Babiše bylo jaro, léto, podzim a zima. Skutečně pravdivý výrok je, že "před napadením Ukrajiny Ruskem bylo lépe".

20 4
možnosti

V čem bylo lépe? Vždyť si člověk za své peníze nemohl zajít ani na pivo.:-P

4 6
možnosti
Foto

Inflace byl z velké části způsoben tím, že minulá vláda za covidu „rozdávala“ peníze v době, kdy továrny a dílny byly zavřené a nic se nevyrábělo Čímž p vytvořila převis poptávky nad nabídkou, To je podložené tvrdými daty Českou národní bankou a dalším bankami. Oni si jen tak pusu na špacír nepustí.

8 8
možnosti
Foto

NKÚ vystavil Babišově vládě účet za vyhozené stamiliony při přípravě klíčových nástrojů na zvládnutí pandemie covid.NKÚ nyní potvrdil původní informace, že přípravu klíčových nástrojů pro zvládnutí pandemie ve skutečnosti nikdo neřídil.“Vznik a rozvoj informačních systémů pro řízení epidemie covidu-19 ministerstvo zdravotnictví neřídilo. Systém služeb Chytrá karanténa, který se stal novou informační podporou pro zvládání epidemie a za který resort vynaložil 387 milionů korun, byl v průběhu svého budování zatížen vysokou mírou improvizace a živelného rozvoje. V praxi se pak ukázalo, že s rostoucím počtem nakažených se nedařilo trasovat kontakty pozitivně testovaných osob Součást Chytré karantény – eRouška – byla ve skutečnosti jen dalším marketingovým tahem, kterým vláda chtěla občanům ukázat, jak dokáže s nákazou covid-19 bojovat. Babišův kabinet si ji objednal, ale ve skutečnosti ji úředníci hatili nebo je projekt minimálně nezajímal.

“S daty získanými z aplikace eRouška ve výsledku ministerstvo zdravotnictví nepracovalo. A to přesto, že za její vývoj a provoz zaplatilo 20 milionů korun,” a tak dál. RvRv

5 5
možnosti
Foto

Samozřejmě, Babišovci se závěry odborníků a NKU nesouhlasí. Stejně tak s ČNB a bankami Oni ví, že jejich Babiš je svatý. Nikdo na něj sahat nebude. Babišův režim si rozvracet nedáme.;-D;-D;-D;-D

2 1
možnosti
Foto

Babišova vláda věděla od poslanců, od ledna že v Evropě je nový virus , který přišel z Číny, a zda je vláda na to připravena, pokud dorazím k nám. Babiš v televizi prskal, že nám nic nehrozí, že je to vyvolávání paniky, že jsme na vše připraveni. Sklady hmotných rezerv vládu Babiše upozornily, že pokud přijde epidemie, tak máme sklady prázdné. Babišova vláda v březnu zadarmo poslala zadarmo jeko humanitární pomoc zdravotnický materiál do Číny a pak k nám dorazil Covid a všichni si šili roušky z kapesníků a z hadrů. Pak Babišova vláda od Čína nakoupila za miliony zdravotnický materiál s podmínkou, kterou splnila, že bude na letišti vítat letadlo se zdravotnickým materiálem. Asi po roce přiznal ministr zdravotnictví Vojtěch, že polovina byla nekvalitní a nešla použít a leží ve skladu a že se to snažíme reklamovat, ale marně.

11 6
možnosti
RK

Krizové řízení zkrátka vládě moc nejde a v této disciplíně je Andrej Babiš nepochybně lepší.

Zdroj: https://lhotska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=786851

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

9 6
možnosti
Foto

Víte paní vůbec co je krizové řízení ???? Podle všeho ne. Babiš krizové řízení ignoroval-

2 6
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 39,01
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik