Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Mám na to stejný názor... Je úplně jedno kdo a z které strany 200 poslanců lidem zvolených jednajících podle svého svědomí....Ovšem upravených sekretariáty. Vlastně by stačil z každé partaje jeden poslanec a bylo by. O Senátu nemluvě.

0 0
možnosti
JK

Po vzoru hlášky z filmu Sněženky a machři bych napsal: vláda svými nařízeními sice dusí ekonomiku, ale za to v postižení covidem jsme jedni z nejhorších na světě. Vláda to tedy dělá blbě, jak se ostatně na nemehla sluší a patří. Přitom stačí používat mozek a neriskovat. I když to někteří netuší, jde to i bez vládních nařízení. Nosit roušku, dodržovat vzdálenost, chránit své staré rodiče atd., to jde, věřte nebo ne, i bez papalášů.

1 0
možnosti
JN

Pro Vaše zaujaté obhajování babišova rozkrádacího NS a jeho opatřeních nenalézám omluvu.

Omezení úředních hodin a zkrácení nákupních hodin vede zahušťování lidí. Zbytečná likvidace provozoven, malých obchodů a horské turistiky..

Navíc vláda mohla snadno prosadit prodloužení NS, stačilo by respektovat poměrně rozumné požadavky od komunistů. Takže opozice za toto nemůže, pouze naprostá hloupost a tvrdohlavost Babiše, který počítal s tím že bude moc i nadále pod pláštíkem NS krást a současně dusit školství i živnostníky.

Souhlasím s Vaší kritikou politické korektnosti a bezpochyby do budoucna jsou piráti nebezpečnější partaj než ANO. jenže piráti tolik procent nedostanou takže v případné vládě budou značně naředění, takže není nejmenší důvod v zájmu ochrany před ideologickými pirátskými šílenci se zastávat této zločinecké a neschopné vlády vedené zločincemi.

Vaší naprosté zaujatosti při obhajobě Babiše si všímám delší dobu. děláte tím leda ostudu= Takhle to bude vyvolávat dojem že průměrný odpůrce neomarxismu je zastáncem kapitalistického bolševismu v podání Babiše.

3 5
možnosti
KL

Pravděpodobně čtete jiné články než já píšu...

2 0
možnosti

Proč píšete o něčem, čemu vůbec nerozumíte? Jak jste přišla na to, že armáda přestane pomáhat? Pomoc armády v této situaci vůbec nedefinuje nouzový stav a to, že o tom Hamáček včera donekonečna blekotal vůbec neznamená, že je to pravda. Nakonec ministr obrany sám dnes oznámil, že armáda se vůbec nikam nestahuje.

3 0
možnosti
JF

Stačí jen zavzpomínat jak naši tzv. demokratickou opozici omezovali roušky v demokracii. Nyní už toho mají pro změnu opravdu dost ... jó i covid jako politika ... boj za demokracii nemá hranic ... nikdy ji mít nebude dokud nezavládne opět demokratická nirvána s Topolánky a Talmanovými jak v ráji u Berlusciho ve vile. ;-D Ale Babiš v Průhonicích nestačí!!! ;-D

1 0
možnosti
JZ

J66a84n 79Z61í62m33a

12. 2. 2021 21:49

Babis neni hloupy. Kdyz hejtmani porad melou, tak at jsou nyni zodpovedni sami. Zejmena ODS ted dostava sezrat vlastni krmeni. A je to skoda.....

0 0
možnosti

Vy me zajimali, co si pani pisatelka predstavuje pod slovem kompromis

1 0
možnosti
AP

Nebyl bych tak optimistický s tím skokovým rozvolněním

0 0
možnosti
ZD

Karma a souhlas.

1 0
možnosti
Foto

Njn, začala volební kampaň.

Covidem sem - covidem tam.....

1 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,22
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik