Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Madam je chytrá naprosto stejně jako Rádio Jerevan.

Měla by se ohlásit k premiérovi a dát mu na stůl svoje, určitě geniální, řešení stávajících problémů.

Jen kritizovat umí každý, i absolvent zvláštní školy a vysoké školy života.

0 7
možnosti

Potrefená socanská husa zakejhala? :-P

0 0
možnosti

No a kdo v Česku není socan? Většina voličů jsou socani, kteří chtějí od státu, aby jim sypal peníze zadarmo do kapes. Politici, aby byli zvoleni, jejich požadavkům musí vyhovět, a většina jim nadbíhá už předem.

Tento způsob demokracie nutně musí ekonomicky zkrachovat nebo alespoň způsobit vysokou inflaci. Protože občanů, kteří vytvářejí hodnoty, přinášející ostatním užitek a jsou směnitelné na svobodném trhu (tedy nikoliv povinně nadiktované státem ke koupi), je menšina, a stát je příliš okrádá daněmi a poplatky + EU nesmysly typu Green Deal. Proto [>-] stát musí tisknout peníze, aby politici měli z čeho rozdávat.... ;-)

3 0
možnosti

Autorko, ty kouzelnice, napiš jak řešit situaci, kdy proti Česku (Západu) vede Rusácko tzv. speciální operaci a současně neseme, ať chceme nebo ne, důsledky války na Ukrajině na světovou ekonomiku.

2 3
možnosti

No, ani nechci odhadovat, jakou sekyru by zaťala Schillerová s Babišem, kdyby vládli dnes.

5 1
možnosti

vedle jak ta jedle, kdyby lidé volili "socany" tak máme vládu Andreje Babiše a SPD, uprchlíci by stáli na hranicích, kecali bychom o míru a krmili agresora a hlavně by se slibovalo horem dolem a dluhy bychom už ani nepočítali. Každou "pomoc občanům" totiž nakonec zaplatí občané...stát totiž žádné jiné, než naše peníze NEMÁ!

4 2
možnosti

Zasloužená karma. Autorka článku přesně vystihla důsledky Fialova kabinetu. Kdo tuto nekompetentní a politicky nesourodou skupinu, pětikoalici mohl volit? Hlaste se a styďte se!

4 1
možnosti

Já a nestydím se, koho jste volil vy?

7 0
možnosti

A že začala válka a s tím jaksi nastaly jakési výdaje navíc, to si asi milostivá neráčila povšimnout???

1 6
možnosti

Co myslíte ráčila nebo neráčila ? A vy jste si tedy ráčil všimnout, že my válčíme nebo neráčil? My vedeme, nebo financujeme nějakou válku ?

6 2
možnosti

že to nebude s tou pravicovostí u této vlády valné už ukazoval fakt, že v ní sedí hodně leví Piráti, vedle kterých i komanči blednou závistí;-)

12 0
možnosti

Ten titulek má být co? Pokud by socani dělali to, co navrhují, případně to co navrhuje ANO, dluhy by davno začly raketově stoupat. Ta všechna jejich opatření mají navíc pro inflační charakter.

2 5
možnosti

Tak do prčic, proč ty socany nebo toho Bureše ti lidé nevolily ? Něco v tom článku nehraje. Ale ty argumenty by opravdu mohly být reálné a ne vycucané odkudkoliv.

1 5
možnosti

Proboha, kolik lidí nešlo k volbám? Takže teď už to řada lidí ví: Demisi, demisi!

3 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,43
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik